În 9 mai 2019, sărbătorim Ziua Europei la Timişoara într-un mod aparte, păstrând Piaţa Libertăţii ca loc de desfăşurare. Punctul de atracţie al acestui an va fi, cu siguranţă, prezenţa trupei internaţionale Kadebostany care va veni cu un show de excepţie pentru prima dată în Timişoara şi pentru a doua oară în aer liber în România. Kadebostany este proiectul producătorului şi compozitorului Guillaume de Kadebostany, cunoscut şi sub numele de Kadebostan sau preşedintele Kadebostan, care se află în spatele hit-urilor „Castle in the Snow”, „Walking with a Ghost”, „Mind if I Stay” şi noua versiune a lui Beyoncé, „Crazy in Love”, folosită drept coloană sonoră a trailerului pentru blockbuster “50 Shades of Gray”.

„MONUMENTAL – Chatper I” lansat în iunie 2017 cu single-ul „Mind if I Stay” este un mare succes şi continuă să urce în topurile din peste 25 de ţări, printre care Germania, Rusia, Grecia, Italia, Turcia etc. Noul single „Castle in the Snow ” cumulează peste 22 de milioane de vizionări pe Youtube, 3 milioane pe Spotify şi a fost înregistrat ca hit în topurile lumii Shazam pentru câteva săptămâni. Kadebostany este cel mai bine descris de mass media ca fiind „creaţia unui brand unic, de muzică pop”. Albumele şi single-urile anterioare au fost licenţiate în peste 50 de ţări, iar trupa a concertat în medie în peste 100 de spectacole pe an.

Kadebostany s-au diferenţiat, de asemenea, prin identitatea lor vizuală unică şi spectacolul viu, uimitor. Au evoluat la o gamă largă de evenimente precum Sziget Festival, X-Factor, Untold, Chill Out, Fusion, Festivalul de Jazz de la Montreux, Berghain, Dour,etc. şi emisiuni de succes vândute în aproape toate capitalele europene, fiind conducătorii indiscutabili ai noului imperiu pop.

Articolul precedentWeekendul femeii la Iulius Mall Timișoara
Articolul următorNord-One, apartamente noi la câteva minute de zona centrală a orașului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.