O noua colaborare intre Oana Radu si Eli pe o melodie care transmite emotie inca din primele secunde. “Bluza Gri” este extrasa de pe albumul semnat ELI – “ANOTIMP” care este disponibil din 24 februarie 2019 pe toate platformele  de streaming. 

“ANOTIMP” este primul material discografic al artistului ELI si contine 10 track-uri pline de feeling si sensibilitate muzicala si umana avand ca invitati pe : Oana Radu, Alex Mica, Andia, Angeles, Vlad Ciresan, Debu Teodor si Denis Hertz. Albumul este produs de o echipa de tineri in Voices Studio din Timisoara: Marius Onețiu, Dani Burg, Seian Scorobete, Emilian Jian, Vlad Ciresan, iar de mixing si mastering s-a ocupat The Professor. 

,,Anotimp este primul meu album si vine dupa o cariera indelungata in care am acumulat atat cunostinte cat si foarte multa experienta in domeniul muzical. Toate acestea m-au ajutat in a contura un material asa cum mi-am dorit dintotdeauna: din suflet pentru suflet, fara reguli, tipare sau stereotipuri in ceea ce priveste productia si orchestratia, fara nimic artificial in versuri si interpretare. E pur si simplu ceea ce am simtit. Nu m-a interesat nimic altceva decat sa transmit starile mele celor care imi asculta muzica stiind ca daca voi face asta intr-un mod original si fara sabloane de creatie voi reusi sa le ating sufletele.” – a declarat Eli.  

Eli este unul dintre cei mai titrati artisti de hip-hop din Romania,  avand peste 100 de milioane de vizualizari pe YouTube la melodiile lansate pana in prezent, piese in heavy-rotation pe radio si tv dar si nominalizari la premiile muzicale. Printre cele mai de succes single-uri putem enumera piesa Tu alaturi de Oana Radu, Vara Rece in colaborare cu Kamelia, Nu mai cred in tine cu Alex Mica, Hey, Spune cu Oana Marinescu, Studenta si multe altele. De asemenea Eli a mai colaborat in trecut si cu George Hora, Puya, Mark, Amalia, Nico, Cristyz.

Asculta aici piesa https://youtu.be/qYwFRxAzDhg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.