De unde băgăm benzină la pompele din Timișoara? Care sunt cele mai ieftine pompe pentru alimentarea mașinilor cu benzină și motorină în orașul de pe Bega în luna februarie?

Pentru a căuta cea mai ieftină benzină, am fost la toate benzinăriile din Timișoara. Am început cu cei de la Petrotyl Oil, unde am găsit benzina la 5.25 lei și motorina la 5.67. Am mers apoi în Calea Aradului, la Mol, benzinăriile vecinilor din Ungaria. Aici am găsit benzina la 5.37 lei și motorina la 5.78.

Tot la 5.78 am găsit motorină și în Calea Lipovei la Rompetrol, iar benzina era la 2 bani mai scumpă: 5.39. A urmat o vizită la Petrom unde am plătit 5.30 lei pentru un litru de benzină, iar motorina era la 5.76. Ne-am întors în Aradului, la rușii de la Gazprom, unde prețul este la fel ca la Mol. La Aral, atât în Torontalului cât și în Aradului am găsit benzina la un preț mic, doar 5.27 lei. Motorina era și ea mai ieftină, doar 5.73 lei. Austriecii de la OMV au cel mai scump diesel la pompă, 5 lei și 80 de bani pentru un litru.

Ne-am băgat pe strada Holdelor în Lipovei pentru a merge și la Eso Petrol, unde benzina era cu un ban peste 5.30. Dieselul era 5.77 lei. Au urmat azerbaigienii de la Socar, cu 5.29 lei pe litrul de benzină și 5.69 pentru motorină. Ultima pompă vizitată a fost a rușilor de la Lukoil, unde litrul de benzină era 5.27 lei și cel de motorină de 5.76.

Trăgând linie și făcând un top 3 al celor mai ieftine pompe de benzină din Timișoara, putem spune că brandurile mai puțin cunoscute conduc. Astfel, cea mai ieftină benzină din Timișoara o găsim la Petrotyl Oil la 5.25 lei, urmată la 2 bani de Aral și Lukoil. În ceea ce privește motorina, cel mai mic preț este tot la Petrotyl Oil, un litru costând 5,67 lei, a doua poziție fiind ocupată de Socar, cu 5.69 lei pe litru, top 3 fiind încheiat de benzinăriile Aral cu 5.73 lei pentru un litru de benzină!

Voi de unde cumpărați benzină sau motorină?

PS: Astăzi facem și un mic experiment și vă facem cunoștiință cu roboțelul Ana, care va citi automat știrile publicate pe Orașul Timișoara.

Articolul precedentTimișorenii sărbătoresc venirea primăverii prin acțiune de împădurire
Articolul următorAu început lucrările la cel mai spectaculos parc din Timișoara

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.