Centenarul se apropie, iar majoritatea restaurantelor din Timișoara organizează evenimente speciale cu această ocazie. Acesta este și cazul Restaurantului Nora, unul dintre cele mai apreciate restaurante din Timișoara. Restaurantul Nora serbează cei 100 de ani de la săvârșirea marii Uniri pe Terasă, cu preparate tradiționale, atent alese, inclusiv din carmangeria proprie. Decorul va fi unul special, iar locurile, limitate.

Așadar profitați de ultimele locuri disponibile și sărbătoriți Unirea ca niște români adevărați!

Restaurant Nora este situat în Zona Calea Șagului – Bulevardul Dâmbovița Nr. 40, Timișoara. Avem în spate o istorie de peste 20 de ani, timp în care, an de an, ne-am perfecționat și ne-am orientat mereu spre dumneavoastră, clientul nostru. Ne identificăm ușor ca fiind un bine cunoscut restaurant în Timișoara cu specific tradițional românesc, sârbesc și internațional.

Vă așteptăm cu mare drag să vă relaxați alături de noi la serile tematice, presărate cu delicii care mai de care mai încântătoare. Berea buna și grătarele sunt de neinlocuit pe terasa Nora. Iar dacă aveți puțin timp, urmăriți-ne și pe Facebook si Instagram!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.