Ca urmare a declarațiilor primarului Nicolae Robu de azi, PSD Timiș prin președintele interimar Călin Dobra a reacționat în apărarea persoanelor jignite de primar. Vă redăm mai jos declarația integrală a liderului PSD Timiș:

Revedem, cu surprindere şi îngrijorare, o nouă ieşire nervoasă a primarului Nicolae Robu, prin care adresează cuvinte deloc potrivite persoanelor care nu împărtăşesc aceleaşi idei cu dumnealui sau care îşi permit să îi critice argumentat activitatea administrativă. Am văzut în repetate rânduri cum a jignit cetățeni, jurnalişti iar acum … un deputat.

Îi reamintesc domnului primar al municipiului Timişoara faptul că problemele nerezolvate ale oraşului se înmulțesc pe zi ce trece, iar dânsul, în calitate de primar are obligații față de cetățeni. Gunoiul care a „inundat” oraşul, iluminatul stradal şi transportul public sunt doar câteva din problemele cu care cetățenii se confruntă zilnic. Soluționarea acestora, gestionarea administrativă şi a datoriilor – de orice fel, ar trebui să reprezinte priorități pentru edilul Timişoarei.

Fac un apel, pe această cale, prin care îi adresez, în mod politicos, domnului primar Nicolae Robu să dea dovadă de decență şi să îşi prezinte public scuze în contextul afirmațiilor sale.

Călin Dobra,
Preşedinte interimar al PSD Timiș

Articolul precedentPoveste incredibilă la Teatrul Național Timișoara. Florin Piersic Jr: ”Am avut un moment în care am fost convins că spectacolul nu se mai poate juca, date fiind condițiile”
Articolul următorTeatrul Național din Timișoara a lansat proiectul Iarnă în Centenar.cțiune cofinanțată de CJT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.