Cetatea Oradea găzduieşte, în acest weekend, un eveniment atipic, care îi scoate la dans pe cei mai cool houseri. “Out” este noul concept de petrecere, powered by Intense – clubul anului în Oradea, şi are loc la BastiOr, un venue cu suflu eclectic, perfect pentru această întâlnire.

Petrecerea se desfăşoară duminică, 1 iulie, de la ora 17 şi durează până la miezul nopţii. Pentru a ţine publicul în mijlocul acţiunii, Tinu Vidaicu, reprezentantul duo-ului Dirty Nano şi John Trend vin, din Timişoara, să salveze cetatea cu cele mai fresh piese house. “Out” are gazde foarte bune, şi anume Chrom şi Vladimir, artiştii casei care îi aşteaptă pe timişoreni cu propriul input de beat-uri electronice. Pe lângă food & drinks, orădenii gustă din melodia prieteniei, care leagă oraşul de pe malul Begăi cu frumoasa Oradea.

Este o petrecere cu începere by day, a cărui întâi scop este ca oamenii tari din comunitatea house să se cunoască şi mai bine, iar odată cu lăsarea serii, să danseze cât îi ţine sufletul. Miezul nopţii anunţă un final de basm, ca în petrecerea Cenuşăresei, în care cei prezenţi se întorc acasă, cu sufletul la gură după următoarea ieşire „out”.

Foto: Roland Kiss – „Intense” mood w/ Dirty Nano, John Trend, Chrom & Vladimir

Articolul precedent„Lacul Libertăţii”, din Văliug, te provoacă să te exprimi ca în Ibiza
Articolul următorStudenți pentru viitori studenti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.