Aeroportul International „Traian Vuia” Timisoara este nevoitsa recurga la o premiera trista pentru societatea de transport in comun din Timisoara, STPT. Datorita faptului ca evenimentele precedente au adus un numar record de spectatori la mitingul aerian, si in acest an se astepta un numar destul de mare de timisoreni care vor sa asiste la evenimentul programat sambata seara pe aeroportul timisorean; astfel cei din conducerea Aeroportului au hotarat sa inchirieze autocare pe care sa le puna la dispozitia celor care vor sa vina la Aeroport, autocare care vor circula pe traseul actualei linii Expres 4.

Administrația Aeroportului Timișoara pune la dispoziție mâine, 23 iunie 2018, 4 autocare cu câte 50 de locuri, care vor transporta pasagerii spre spectacolul aerian Timișoara Air Show 2018 și retur.

Autocarele vor circula în intervalul orar 17h-18h pe traseul Bastion-Aeroport, cu plecare din 15 în 15 minute, pentru a aduce în timp util spectatorii la spectacolul aerian. Cursele retur, Aeroport-Bastion, vor circula în intervalul 21.30-22.30, tot cu aceeași frecvență, din 15 în 15 minute.

Cursele sunt gratuite, vor avea prioritate în traficul rutier și vor ajunge chiar în incinta aeroportului, în stația destinată mijloacelor de transport în comun.

”Este prima dată când administrația aeroportului pune la dispoziție mijloace de transport tur-retur. Vrem să ne asigurăm că spectatorii care doresc să asiste la miting și nu au posibilitatea sau nu doresc să se deplaseze cu autoturismul, vor ajunge la timp, chiar în incinta aeroportului”, a declarat directorul Daniel IDOLU.

Vă reamintim că mâine, 23 iunie, piloții își vor începe evoluțiile în cadrul Timișoara Air Show – de la ora 19.00, dar spectatorii sunt așteptați începând cu ora 16.30, pentru a nu se forma cozi și ambuteiaje pe șoseaua care leagă Timișoara de aeroport.

Vezi aici si nemultumirea PSD Timis fata de politizarea STPT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.