Hairstylistul Adrian Szanto te invită în Camera Principală! Artistul părului, din Timişoara, îşi deschide propriul salon, numit Main Boutique. Grand Opening-ul are loc vineri, 30 martie, începând de la ora 16. Viitorul hot spot, aflat în zona Piaţa Unirii, pe strada Emanoil Ungureanu nr.13, îşi primeşte invitaţii întreaga zi, pentru un pahar de şampanie, multe surprize şi, de ce nu, un styling din partea maestrului.

Tânărul talentat, original din Hunedoara, a reuşit să depăşească obstacolele vieţii şi şă-şi îndeplinească un vis vechi, încă de la o vârstă relativ fragedă. Adrian şi-a urmat chemarea şi a tăiat păr cu pasiune şi dorinţă de evoluţie. A prins ritmul rapid al meşteşugului în Iulius Mall, unde a lucrat mulţi ani, pentru a-şi ascuţi abilităţile, dar şi briciul. Acum, după ce a depăşit un alt nivel al vieţii sale, Szanto trebuie să lucreze şi mai mult, pentru a-şi menţine titlul de freshest hairstylist of today.

Se numeşte “Main”, pentru că deschid camera principală, de la stradă, a unui proiect viitor mult mai amplu. Buticul, în sine, va avea mai multe încăperi, pentru a deversifica şi serviciile. Urmează lansarea “ladies room”, terasă şi un studio de make-up. Am lucrat mult la dezvoltarea mea personală, în anii recenţi, iar acest spaţiu este o materializare a tuturor sacrificiilor pe care le-am făcut. Le mulţumesc celor ce m-au susţinut şi mi-au fost alături în acest proces. Cât despre mine, ce e mai frumos şi mai greu abia acum începe, declară Adrian Szanto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.