Agenda plină de evenimente, la Iulius Mall, în acest sfârșit de săptămână: târg de antichităţi, spectacol de colinde și degustare de produse tradiționale din Banat, show de magie pentru cei mici, teatru de păpuşi şi numeroase premii la cumpărături.

Week-end-ul acesta (8-10 decembrie), peste 30 de colecţionari din regiune vor fi prezenţi la Târgul de Antichităţi. De vineri până duminică inclusiv, demisolul mall-ului va fi locul unde generoase colecţii de obiecte înnobilate de trecerea timpului vor putea fi admirate şi achiziţionate. Bijuterii, ceasuri de colecție, argintărie veche, porţelanuri, obiecte vintage, numismatică, filatelie şi multe alte piese unicat sau rare vor încânta privirile publicului.

Duminică, de la ora 12.00, copiii sunt invitaţi la o nouă întâlnire cu lumea poveştilor. Piesa de teatru de păpuşi care va fi pusă în scenă, în food court, va fi „Pădurea fermecată”. Tot pentru cei mici este şi evenimentul care va avea loc câteva ore mai târziu, pe aceeaşi scenă. De la ora 16.00, magicianul Lorenzo Cristian va aduce farmecul Crăciunului, la Iulius Mall. Magicianul Lorenzo a pregătit numeroase trucuri şi numere de iluzionism, cu ajutorul cărora îi va purta pe copii într-o lume fascinantă.

Ţinutul de gheaţă de la Iulius Mall aşteaptă să fie descoperit de cei mici şi nu numai, prin intermediul realității augmentate. Toţi cei interesaţi sunt invitaţi la gheţarul de la demisolul mall-ului, din zona Poema și, cu ajutorul realității augmentate, pe un ecran gigant, de 4,5 metri lățime și 3 metri înălțime, vor vedea cum li se alătură pinguini hazlii, foci jucăușe și un urs polar prietenos. Amicii virtuali sunt puși pe șotii, fac giumbușlucuri și se joacă, spre amuzamentul vizitatorilor. La final, clienții rămân cu o amintire din ținutul îndepărtat. Fotografiile sunt încărcate instant pe pagina de Facebook Iulius Mall Timişoara.

„Hai în cămara bănățană! Gustă multiculturalitatea!”. Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș îi invită pe clienţii Iulius Mall să descopere Banatul așa cum nu au mai făcut-o până acum: în plină iarnă, trecând prin bucătăriile etniilor și redescoperindu-le tradițiile. Evenimentul va avea loc duminică, de la ora 17.30, în food court-ul Iulius Mall şi va include un spectacol de colinde și o degustare de produse tradiționale. Pe scenă vor urca ansambluri populare din judeţul Timiş, care vor aduce mai aproape de public colinde, dansuri şi obiceiuri de iarnă din Banat. De asemenea, producători locali din județ vor oferi spre degustare produse specifice sărbătorilor: cârnați, pasta de jumări, zacuscă, miere (Buziaș), pită cu unsoare (Margina) şi apfelstrudel (Șandra). Proiectul „Tradiții de iarnă în Timiș și Banat” este realizat de Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș cu sprijinul Consiliului Județean Timiș.

În decembrie, cel mai mare mall din afara Capitalei le-a pregătit clienţilor săi peste 4.500 de premii la cumpărături. Zilnic, cumpărătorii pot câştiga cadouri instant, precum decoraţiuni pentru brad, căni Merry Christmas, rame foto, oameni de zăpadă din pluş şi sucuri delicioase. În plus, în fiecare vineri (pe 8, 15 și 22 decembrie), Iulius Mall va acorda prin tragere la sorţi, câte cinci console PlayStation 4 cu Kinect Sensor.

Articolul precedentTeatrul național Timișoara reprogramează spectacolele care ar fi trebuit să se joace în cele trei zile de doliu național
Articolul următorConcursul Național de Dramaturgie – ediția 2017 are un câștigător!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.