Iulius Mall Timişoara le-a pregătit o nouă surpriză clienţilor săi, în ton cu pasiunea lor pentru modă și cu un stil de viață modern. Este vorba despre catalogul online Fashion Trends, de unde se pot inspira pentru ţinutele de ocazie, de birou sau cele casual.

Iulius Mall vine în întâmpinarea clienților săi cu un catalog profesional, care dezvăluie piesele disponibile în colecțiile actuale ale brandurilor preferate de pasionații de shopping. Cei care vor să se inspire şi să afle ce se poartă în acest sezon la birou, la petreceri sau într-o zi obişnuită pot răsfoi catalogul online Fashion Trends.

Fotografiile au fost realizate în Iulius Mall, pe terasa UBC 2, precum şi în spaţiile celei mai noi clădiri office a ansamblului Openville, UBC 1. Recomandările în materie de styling vin din partea specialiştilor, Iulius Mall colaborând pentru acest catalog cu lector univ. dr. Cristina Lazăr şi asistent univ. dr. Sandra Chira Suciu, de la Facultatea de Arte şi Design din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara.

Ţinutele şi accesoriile prezentate sunt din colecţiile de sezon ale brandurilor Stefanel, Nissa, Tenue de Saf, Parfois, Anna Cori, Leonardo, Jazz, Louis Purple, Tezyo, Il Passo, Victoria Gallery, Tommy Hilfiger, Desigual, Nifty by Josephine şi Poema.

Descoperă ce se poartă, accesând link-ul: http://iuliusmall.com/timisoara/fashion/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.