Curtea Berarilor Timișoreana – La Fabrică împlinește 5 ani de existență. Sâmbătă, 25 noiembrie, începând cu ora 20:00 cei care doresc să sărbătorească acest eveniment vor putea participa, în mod gratuit, la un concert Cargo, desfășurat în locația de pe strada Ștefan cel Mare, nr. 28, cu intrare prin lateralul Fabricii de bere Timișoreana.

Organizatorii au pregătit o serie de surprize pentru participanți. Bucate alese, bere proaspătă, hangițe vesele și muzică de calitate vor crea o atmosferă de petrecere și voie bună. Nu vor lipsi recompensele în taleri speciali, cu care doritorii vor putea achiziționa obiecte decorative, pe care le pot păstra ca amintire a evenimentului.

Curtea Berarilor Timișoreana – La Fabrică s-a deschis în 2012, găzduind, în cei cinci ani de existență, o serie de evenimente deosebite, dedicate iubitorilor de bere proaspătă cu gust desăvârșit, muzică de calitate și mâncăruri tradiționale românești. Situată într-o locație cu istorie, într-una dintre clădirile fabricii de bere Timișoreana, localul păstrează și acum frânturi din povestea veche de aproape 300 de ani. Îmbinând elemente clasice și moderne, Curtea Berarilor Timișoreana – La Fabrică este un loc apreciat de publicuri de toate vârstele.

Pentru a asigura o bună desfășurare a evenimentului de sâmbătă, 25 noiembrie 2017, gazdele recomandă celor care doresc să participe să rezerve locurile din timp, participarea fiind gratuită. Numerele de telefon la care se pot face rezervări sunt: 0723.273.182 sau 0731.467.169. De asemenea, cei care preferă să comunice online, pot lăsa un mesaj pe pagina de Facebook a localului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.