Party Timisoara Database te scutură cu vibe pozitiv, sâmbătă noapte

Database te scutură cu vibe pozitiv, sâmbătă noapte

Sâmbăta aceasta, database prezintă Rawbar Showcase, alături de Giuseppe Cennamo, Elvio Ianitti şi Clarkent.

Giuseppe este un artist complet cu o carieră longevivă de peste 15 ani şi cu un background muzical extrem de bogat şi variat. Este mixul perfect dintre un producător de succes şi party animal, un om cu o carismă incredibilă şi o priză la public fantastică. De-a lungul anilor a lucrat cu o mulțime de case de producție remarcabile, a avut parte de gig-uri în toate colțurile lumii şi a abordat o mulțime de zone muzicale, unele foarte populare, altele mai puțin.

Elvio Ianitti este un tânăr talent, un “protejat” al lui Giuseppe, care îi urmează încet dar sigur paşii. Abordează cu succes acelaşi gen muzical şi este mai mereu prezent la evenimentele unde Giuseppe mixează. Ultimul dar nu cel de pe urmă este Clarkent, rezidentul clubului, care nu mai are nevoie de prezentare, publicul fiind familiar cu stilul şi aptitudinile sale nemaipomenite. De-a lungul sezonului trecut, Clarkent şi-a definit un fanbase solid şi a reuşit performanța de a deveni unul dintre cei mai apreciați DJ de către petrecăreții timişoreni.

Prețul unui bilet la eveniment este de 20 de lei în avans, putând fi achiziționat de pe platforma online www.livetickets.ro, urmând ca în seara evenimentului să coste 30 de lei până la ora 01:00 şi 40 de lei după. Un bilet VIP costă 50 de lei şi poate fi achiziționat doar în avans tot de pe LiveTickets.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.