Ediţia din luna septembrie a festivalului „asFalt art” se va desfăşura sâmbătă, la Iulius Mall Timişoara. Festivalul, care îşi propune să aducă arta şi cultura mai aproape de oameni şi să îi încuranjeze pe tinerii artişti, va avea loc în food court-ul mall-ului, de la ora 16.00. Publicul va avea parte de momente muzicale, de o expoziţie de arte vizuale, de teatru,  balet şi multe alte activităţi aparte.

De la ora 16.00, clienţii Iulius Mall sunt invitaţi la „Incubatorul de arte”, unde vor fi puse în scenă spectacole de muzică, teatru şi balet, precum şi la o expoziţie de arte vizuale a tinerilor de la Liceul de Arte Plastice din Timişoara.

De experienţe inedite vor avea parte şi la teatrul senzorial „Labirint Asylum”, de la ora 17.00. Odată intraţi în Labirint, vizitatorii vor trece printr-o serie de momente artistice, în diferite spații și încăperi, în care vor interacționa cu personaje diverse şi vor trăi diverse senzaţii şi stări emoţiale.

De la ora 18.00, cei mici vor putea exersa primii paşi de tango la „asFalt Tango Kids” şi poate vor prinde gustul acestui dans frumos. O oră mai târziu, trupa The Skywalkers, formată din patru copii talentaţi, vor susţine un concert live de muzică pop-rock.

„asFalt art” este un concept unic pentru Timișoara, scopul proiectului fiind revitalizarea vieţii artistic-culturale și dezvoltarea publicului consumator de artă prin organizarea de spectacole pe străzile pietonale din centrul vechi, în pieţele centrale și în alte locuri emblematice ale orașului Capitala Culturală 2021.

Articolul precedentAgendă bogată de evenimente pentru întreaga familie, la Iulius Mall
Articolul următorZborurile de pe Aeroportul Timișoara mai accesibile sârbilor din zona de graniță

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.