Delta Studio, furnizor de concepte de amenajare interioară, își  propune să devină cea mai inteligentă  alternativă și pe piață din Timișoara prin inaugurarea showroom-ului din Calea Bogdănestilor, numărul 39.

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul amenajărilor interioare, Delta Studio oferă concepte complete integrand designul, atent studiat de către echipa proprie de arhitecți de interior și adaptat specificului fiecărui spațiu, furnizarea materialelor necesare, obținute de la producători atent selecționați și cu servicii suport (proiectare, instalare, garanție, service).

Prin sloganul „amenajari inteligente” Delta Studio își propune să fie cea mai bună opțiune atât pentru clienții de lux cât și pentru cei care dispun de bugete mai reduse, însă își doresc o amenajare deosebită, în acord cu cele mai moderne tendințe în design și tehnologie:

 „Noi nu vindem produse, ci concepte de amenajare interioară în acord cu ultimele tendințe în design și tehnologie, atent studiate și optimizate, în așa fel încât să corespundă atât cerințelor estetice și funcționale specifice fiecărei amenajări, cât  și să se încadreze în bugetul disponibil. Nu ne adresăm numai celor care sunt dispuși să facă investiții de amploare, ci tuturor celor care doresc să investească inteligent – adică să obtină maximul de valoare posibil raportat la volumul investiei pe care sunt dispuși să o facă. În viziunea noastră, o amenajare interioară inteligentă este o amenajare de excepție, prin design și  calitate, obtinută la un cost surprinzător de accesibil. Indiferent cât de redusă se dorește a fi  investiția, criteriul valorii trebuie să primeze, prin alocarea inteligentă a resurselor.”  Dragoș Bonea, Director General

Delta Studio este în același timp unul din cei mai importanți susținători ai designului de interior și a producției de obiecte de design realizate în România realizând acțiuni de promovare prin toate canalele de care dispune (participarea/organizarea de expoziții, editarea de albume, mediul on-line, organizarea de vizite tematice în țările cu tradiție: Italia, Spania etc.), având o strânsă colaborare cu universitățile și organizațiile profesionale (OAR, UAR etc.).

Vă așteptăm la evenimentul de lansare, Joi, ora 19.00. Evenimentul va debuta cu un scurt istoric al companiei și se va încheia cu o invitație la un bufet condimentat cu discuții despre evoluția companiei și despre promovarea și susținerea designului interior pe piața din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.