Târg de antichităţi, teatru de păpuşi, exerciții demonstrative, dresaj canin şi multe alte manifestări cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, pe agenda evenimentelor care vor avea loc la Iulius Mall Timişoara, în week-end.

Numeroşi colecţionari de frumos vor fi prezenţi, în acest final de săptămână, la demisolul Iulius Mall, la o nouă întâlnire cu pasionaţii obiectelor cu istorie. De vineri până duminică inclusiv, Târgul de Antichităţi îi aşteaptă pe vizitatori cu: bijuterii, argintărie, ceasuri, numismatică, filatelie, porţelanuri, tablouri, statuete, mobilier, oglinzi şi multe altele. Vor participa aproximativ 40 dintre cei mai prestigioşi anticari din întreaga zonă de vest a ţării.

Jandarmeria Română sărbătoreşte, pe 3 aprilie 2017, împlinirea a 167 de ani de la înfiinţare. Cu această ocazie, sâmbătă, 1 aprilie, Gruparea de Jandarmi mobilă „Glad Voievod” Timişoara invită publicul la Iulius Mall, unde au pregătit numeroase acţiuni interesante, pentru cei mari şi cei mici deopotrivă. De la ora 10.00, vor avea loc prezentări de armament, tehnică şi materiale, publicul urmând să afle informaţii şi despre oferta educaţională. În intervalul orar 12.00 – 13.00, vor fi prezentate exerciţii demonstrative de tactică, intervenţie, autoapărare şi dresaj câini de serviciu.

Persoanele care iubesc animalele şi doresc să contribuie la îngrijirea lor au, în acest week-end, posibilitatea să se implice. În zilele de vineri şi duminică, precum şi în perioada 7 – 9 aprilie, între orele 10.00 – 22.00, membrii Asociaţiei Betty & Tessa organizează o colectă de mâncare pentru animale, în zona terasei Starbucks din Iulius Mall.

Duminică, cei mici sunt invitaţi în lumea poveştilor. De la ora 12.00, în food court, va fi pusă în scenă o piesă de teatru de păpuşi foarte îndrăgită de copii: „Motanul încălţat”.

Articolul precedentÎntre 14 și 25 mai e FEST – FDR. Vezi aici ce spectacole nemaipomenite se joacă
Articolul următorMahmut Orhan se întoarce la Epic Society, clubul său preferat din lume. VEZI IMAGINI BEST OF

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.