ACI Worldwide (NASDAQ: ACIW), unul dintre principalii furnizori mondiali de soluții de plăți electronice și servicii bancare în timp real, a anunțat astăzi deschiderea oficială a noului său birou din Timişoara, România, situat în United Business Center 2, Openville Timişoara, un proiect cu destinație mixtă. Deschiderea acestui birou nou urmează după recenta extindere a sediului central al ACI din Naples, Florida și a centrului său de date de ultimă generație din Limerick, Irlanda, fiecare dintre acestea aducând cu sine mărirea numărului de angajați.

ACI este prezentă în Timişoara de peste zece ani, punând un accent puternic pe identificarea talentelor ca parte din programul său de stagii de practică de lungă durată și pe colaborarea cu universitățile tehnice locale de renume. Dealtfel, peste 100 dintre actualii angajați și-au început cariera în cadrul ACI prin programele de practică universitară. Având peste 200 de angajați la Timişoara, această extindere aduce cu sine și o creștere a numărului de posturi disponibile în regiune, preconizându-se recrutarea a 50 de noi angajați.

„Avem la Timişoara angajați incredibil de bine pregătiți, iar extinderea noastră vine ca urmare a angajamentului și talentului de care au dat dovadă aceștia,” a spus Phil Heasley, președintele și Directorul General al ACI Worldwide. „Industria plăților continuă să treacă printr-o perioadă de perturbări majore, aflându-se sub influența așteptărilor în timp real ale consumatorilor actuali, care doresc plăți rapide cu efect imediat. Această echipă joacă un rol semnificativ în dezvoltarea și consolidarea ofertelor ACI din domeniul soluțiilor universale de plată (Universal Payments), care sunt folosite de unii dintre cei mai mari comercianți, intermediari și unele dintre cele mai mari instituții financiare din Europa— și din lume.”

Despre ACI Worldwide

ACI Worldwide, compania soluțiilor de plăți universale – Universal Payments (UP), facilitează efectuarea plăților electronice pentru peste 5.100 de organizații din lumea întreagă. Peste 1.000 dintre cele mai mari instituții și financiare și companii de intermediere financiară, precum și mii de comercianți din întreaga lume se bazează pe ACI pentru efectuarea de plăți și stabilirea de garanții în valoare de 14 trilioane de dolari pe zi. În plus, nenumărate organizații folosesc serviciile noastre de transmitere și plată electronică a facturilor. Prin gama noastră largă de soluții software livrate la sediul clienților sau prin soluțiile ACI de private cloud, oferim capabilități de plăți imediate, în timp real, și asigurăm cea mai completă experiență de plăți omni-canal din industrie. Pentru a afla mai multe informații despre ACI, vă rugăm să accesați www.aciworldwide.com. De asemenea, ne puteți găsi și pe Twitter @ACI_Worldwide.

Articolul precedentWeek-end plin de evenimente, la Iulius Mall: târguri şi promoţii de până la 70%
Articolul următorCraft Rooftop – noua terasă de pe clădirea Modex, a obținut autorizațiile necesare și se va deschide în 22 iulie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.