Ponton Casa Baraj hidratează scena clubbing din vestul țării cu gig-uri tot mai interesante. Oaza de muzică electronică din Văliug începe luna iulie într-o formă de zile mari.

Monkey Safari își marchează premiera la ponton, în această sâmbătă, în cadrul evenimentului ce are loc de la ora 23. Cei doi frați, care au semnat în trecut hit-uri precum Hi Life, Walls sau Woo, aduc românilor cel mai fresh vibe german. Artiștii și-au perfecționat sound-ul melodios la propriul label numit Hommage, unde au găsit combinația perfectă între nuanțele clubbing moderne și semnatura personală. Din 2015 au colaborat cu artiști renumiți precum Wolf + Lamb, Kölsch, Guy Gerber, Paco Osuna sau chiar Moby. În 2016 au mixat la gig-uri ambițioase, precum Time Warp USA, Time Warm Germany sau Awakenings Festival. În plus, s-au apropiat și mai mult de scena clubbing, deschizându-și propriul venue, Charles Bronson, în orașul lor natal, Halle.

Alături de duo-ul dinamic, la Ponton Casa Baraj aterizează și Adrian Eftimie, foarte obișnuit cu atmosfera din stațiunea Crivaia. Elless încheie line-up-ul unui 1 iulie spectaculos, fiind unul dintre rezidenții ultimilor ani cu cea mai mare priză la public. Așa stau lucrurile în acest weekend la Văliug, anunțându-se un tablou muzical complex, care transpune omul într-o stare de visare pe ringul de dans.

Join the party: https://www.facebook.com/events/315508182227598/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.