foto: dcnews.ro

Pe 13 iunie la ora 11.00, a expirat termenul pentru depunerea candidaturilor din partea membrilor PNL pentru funcțiile în conducerea Partidului Național Liberal.

În cadrul Congresului PNL din 17 iunie, cu participarea a 5000 de delegați, vor fi organizate alegeri pentru președinția Partidului Național Liberal, prin vot asupra moțiunilor prezentate de candidați, precum și pentru președinții Comisiei de Arbitraj și ai Comisiei Naționale de Revizie și Cenzori.

În cadrul Consiliului Național din 18 iunie vor fi aleși cei 4 prim-vicepreședinți, 16 vicepreședinți și 16 membri ai Biroului Executiv, trezorierul PNL, precum și membrii Comisiei de Arbitraj și ai Comisiei Naționale de Revizie și Cenzori.

Potrivit Statutului PNL, secretarul general al PNL va fi ales în cadrul Consiliului Național la propunerea președintelui PNL.

Centralizarea candidaturilor depuse pot fi vazute pe https://goo.gl/fyITxx , din filiala PNL Timis primarul Nicolae Robu candideaza la un post de prim-vicepresedinte pentru „Mediul de afaceri si societate”, Ben-Oni Ardelean pentru un post de vicepresedinte la „Justitie si drepturi cetatenesti”, Marlien Pirtea – deputatul de Timis prins cu plagiate multiple vreau un post de vicepresedinte la „Educație, cercetare, tineret și sport, cultură, culte, minorități” iar Alin Popovici vrea sa fie vicepresedintele Regiunii de Vest

Articolul precedent19 din 20 de timisoreni il sustin pe Sorin Grindeanu in lupta cu presedintele PSD Liviu Dragnea
Articolul următorProgramul complet al Zilelor Cartierului Calea Martirilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.