Weekend-ul acesta se da startul sezonului de vara la Heaven Timisoara intr-o atmosfera unica. Echipa Heaven ne a facut o mica introducere in noul concept dezvoltat si garanteaza o vara plina de evenimente frumoase.

„Am desvoltat un nou brand de petreceri sub aripa caruia vom activa si ne-am propus ca pentru anul 2017 sa ne formam ca si club sub o imagine moderna. Avem o misiune simpla, sa ne distram si sa facem fiecare noapte de vara memorabila” – Iulius Mihai Marin, Managerul General Heaven Timisoara.

De asemenea echipa Heaven sustine ca schimbarile nu se opresc aici si ne promite ca pana la sfarsitul sezonului de vara, Complexul Heaven o sa fie un punct de reper pe harta, in ceea ce priveste viata de noapte.

„Clubul de vara al complexului Heaven este doar punctul de pornire, avem planificata o o rebrand-uire totala atat asupra Heaven Studio cat si Heaven Ballroom, Heaven Pool & Garden si Heaven Deck. Ne dorim sa facem cat mai multe evenimente reusite si stim ca acest lucru este posibil deoarece Timisoara este un oras cu potential si are un public larg, iubitor de petreceri. ”

In aceasta seara Timisoara o sa petreaca alaturi de unul dintre cei mai iubiti actori ai serialului „Game of Thrones” la deschiderea Heaven Outdoor, iar petrecerea continua si sambata pana spre dimineata.

Evenimente:
Vineri: https://www.facebook.com/events/1353105398102417/?ti=icl
Sambata:  https://www.facebook.com/events/867476376724163/?ti=icl

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.