StudentFest, cel mai mare festival studențesc de artă și cultură din România, organizat anual de Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT), dă startul unui manifest cultural, joi, 11 mai 2017, de la ora 18:00. Locația deschiderii va fi Aula Magna „Ioan Curea” a Universității de Vest din Timișoara. Încă din prima zi a festivalului vă așteaptă nume ca Byron, Luna Amară, Cuibul, DOMINO, Kindlein, Late November, The Case, Teatrul Studențesc Thespis, Auăleu, Recul și mulți alții.

În prima parte a festivalului, pe lângă evenimentele deschise publicului larg, participanții își vor dezvolta abilitățile artistice, participând la o parte teoretică a fiecărui atelier, iar mai apoi vor aplica practic cunoștințele dobândite într-un concept pe care-l vor prezenta în ultimele 3 zile ale festivalului sub formă de expoziție sau performance, conform programului.

StudentFest oferă publicului larg numeroase concerte ale unor trupe de renume, trupe tinere care vor lansa albume, dar și o mulțime de spectacole de teatru, proiecții de film, expoziții, conferințe, creații literare, spectacole de dans, experimente și multe altele, toate evenimentele fiind cu intrare liberă.

„Așa cum arta de-a lungul timpului nu a murit, continuând să crească cu energie și devotament, având o „VIZIUNE” tot mai clară, așa dorim și noi încurajarea tinerilor spre a-și descoperi propria viziune, spre a se manifesta liber cultural. În aceste zile dedicate artei și culturii sunt invitați toți aceia care iubesc frumosul în diferitele lui forme și care vor să-l experimenteze, la StudentFest.” – Bogdan CRIȘAN, coordonator general StudentFest Viziune

Toți cei interesați sunt așteptați la deschiderea oficială a festivalului, dar mai ales la evenimentele pregătite pentru a face parte din frumoasa poveste StudentFest!

Pentru programul complet, vă invităm să accesați site-ul www.studentfest.ro sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/studentfest.ro.

Articolul precedent70% creștere a traficului aerian pentru primele patru luni din 2017 la Aeroportul Timișoara. Care au fost destinațiile favorite ale timișorenilor?
Articolul următorMinciuna primarului Nicolae Robu demontată de directorul Aeroportului Timișoara, Daniel Idolu. Care este ADEVĂRATA creștere a traficului aerian pe AIT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.