Proiectul de educatie pentru o alimentatie sanatoasa „Despre nutritie in 7 pasi”, destinat elevilor, este un proiect desfasurat de Sodexo in parteneriat cu Fundatia CardioPrevent si face parte dintr-un program mai amplu, STEPS by Sodexo, prin care Sodexo Romania desfasoara proiecte in domeniul educatiei copiilor si adolescentilor.

Programul STEPS by Sodexo se va desfasura sub forma mai multor proiecte, fiecare vizand domenii esentiale pentru dezvoltare sustenabila si pentru cresterea calitatii vietii, fie ca vorbim de nutritie, ecologie, mod de viata, civism etc.

Consideram ca putem contribui prin actiunile noastre la cresterea gradului de constientizare in toate aceste domenii, atat la nivelul copiilor, cat si in familiile in care copiii vor impartasi informatiile obtinute. Educatia se poate face cu pasi marunti, dar siguri, iar Sodexo va incerca sa includa acesti pasi in proiectele desfasurate sub umbrela STEPS by Sodexo.

Fiecare proiect va fi realizat in parteneriat cu specialisti in domeniu, firme de prestigiu, cu notorietate, care, alaturi de Sodexo Romania, vor constitui garantul calitatii si seriozitatii.

Proiectul de educatie pentru o alimentatie sanatoasa destinat elevilor deschide aceasta serie de proiecte.

Prezentarea „Despre nutritie in 7 pasi”, sustinuta de d-na doctor Gabriela Mut-Vitcu, medic specialist in diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, psiholog clinician, consta in 7 povestioare si joculete. Fiecare dintre acestea corespunde unui pas inspre sanatate si energie.

Prezentarea interactiva va fi urmata de materializarea principiilor de alimentatie prezentate sub forma unei gustari, bogate in nutrienti, ce ofera energie, fiind, in acelasi timp, savuroasa si atractiva.

La final, copiii vor primi o brosura cu intrebari, cu ajutorul careia vor putea sa-si autoevalueze cunostintele dobandite.

La eveniment se vor face fotografii de grup si personalizate, care le vor fi trimise ulterior copiilor impreuna cu un cos cu bunatati-surpriza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.