Adrenalina e la cote maxime, pe malul Begăi. S-a deschis „cușca cu lei” la Timișoara și se poate intra înăuntru. Mai mult, se face și antrenament cu “fiare”. Timișorenii care vor să transpire pentru a-și atinge visurile sunt așteptați în cea mai nouă sală de Crossfit din oraș. Lions Cage se deschide sâmbătă, 25 februarie, de la ora 16, în spațiul de pe Bulevardul 16 Decembrie 1989, nr.43. Evenimentul de inaugurare constă într-un antrenament demonstrativ, unde publicul poate vedea la ce să se aștepte sau poate chiar să participe.

Cei ce își vor achiziționa abonamentele sâmbătă beneficiază de 50% reducere. De altfel, în prima săptămână de activitate, toate antrenamentele sunt gratuite pentru oricine, pe bază de programare. Acest lucru se întâmplă deoarece “nu dorim banii clienților nemulțumiți și mai ales că CrossFit este un sistem de antrenament nou și necunoscut la noi în țară. Intensitatea este esențială pentru rezultate și este măsurată prin cantitatea de energie eliberată pe unitatea de timp. Implementând o abordare a antrenamentului constant variat, compus din mișcări funționale și intensitatea mare duce la îmbunătățirea dramatică a nivelului de fitness, declară Robert Dobai, owner Lions Cage.

CrossFit-ul este un program de fitness, inventat și dezvoltat de către Greg Glassman de-a lungul mai multor zeci de ani. El a urmărit crearea unui program special destinat îmbunătățirii condiției fizice și a stării de sănătate. CrossFit-ul, prin definitie, utilizează mișcări funcționale variate și executate la intensitate mare. Toate antrenamentele se bazează pe exerciții funcționale de gimnastică, haltere, atletism și altele. Exercițiile funcționale sunt acelea prin care corpul se mișcă nerestrictionat, fără limite. Ele permit evoluția în toate planurile de mișcare și implică întregul corp.

„Am descoperit acest sport în 2013, prin intermediul unui prieten. De atunci, viața mea are un rost și fiecare zi a început să conteze pentru că aveam o dorință arzătoare să învăt și să aplic cunoștiințele acumulate. Odată ce informația a început să se adune și am devenit din ce în ce mai pregătit, m-am hotărât să încep să antrenez alte persoane cu care împărtășeam bucuria acestui sport. Scopul meu cu CrossFit Lions Cage este să creez o comunitate cu un mod sănătos de gândire, să împart cu ei nenumăratele beneficii pe care acest sport le poate oferi, dacă e făcut cum trebuie. Vreau ca oamenii să înteleagă că rezultatele nu se văd peste noapte, dar că viața lor se poate îmbunătăți în fiecare zi datorită acestei metode de antrenament”, încheie Robert Dobai.

Intră și tu în „cușca cu lei” de AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.