02
Sediu CEZ se găsește în Piața Sf. Maria din Timișoara

Timișoara, cunoscut și ca oraș al premierelor – primul oraș iluminat stradal electric din Europa, primul oraș din România cu fabrică de bere, orașul în care a fost inaugurată prima linie de troleibuze din țară – cunoaște o altă premieră: inaugurarea primului sediu CEZ Vânzare din Banat. Reprezentanța CEZ Vânzare este situată chiar în centrul orașului, mai precis pe strada 16 Decembrie 1989, nr. 8, în Piața Maria, iar ușile îi sunt deschise în fiecare zi de luni până vineri, între orele 09:00 și 17:00.

În noul sediu, atât consumatorii casnici, cât și firmele din zonă au parte de avantaje majore. Cu toții vor beneficia de cel mai bun preţ CEZ la energia electrică, respectiv 0.139 lei/kWH, de ofertele speciale pentru gaze naturale, precum reducerea de 10% la factura de gaze naturale până la finalul lunii, dar şi de consultanţă privind produsele şi soluţiile certificate de eficiență energetică (disponibile și pe portalul de eficiență www.cezinfo.ro).

01

Timişoara este primul oraş în care CEZ Vânzare deschide o reprezentanță în afara ariei sale de acoperire

Timişoara este primul oraş în care CEZ Vânzare deschide o reprezentanță în afara Olteniei, aria sa tradiţională de operare. Aşadar, Timişoara poate fi considerat un punct de referinţă în strategia CEZ Vânzare de extindere a serviciilor de furnizare energie electrică, gaze naturale şi servicii energetice în beneficiul clienţilor din zone noi.

„Am venit la Timișoara cu servicii diferite față de cele care există pe piață: energie electrică, gaze naturale, plus alte servicii. Am venit cu inima deschisă, cu servicii noi și ne așteptăm ca toți clienții să fie mulțumiți de serviciile noastre”, a precizat Doina Vornicu, Director de Operațiuni CEZ România.

20

Parte din Grupul CEZ România, CEZ Vânzare este principalul furnizor de energie electrică din sud-vestul României, cu circa 1.420.000 de clienţi, atât consumatori rezidențiali, cât şi din zona de business şi instituţionali. CEZ Vânzare furnizează energie electrică în 90% din judeţele ţării, oferind clienţilor săi pachetul dual energie electrică şi gaz încă din anul 2008.

Pe lângă energie electrică şi gaze naturale, CEZ Vânzare pune la dispoziţia clienţilor săi şi servicii energetice. Ca parte a Grupului CEZ în România, compania  împărtăşeşte viziunea de parteneriat pe termen lung cu clienţii săi, de aceea îşi propune să fie mai mult decât un furnizor ci să devină un consilier de nădejde pentru aceia care aleg această colaborare.

15078535_697141830461736_4342858604964789979_n

Articolul precedentTurneu Caritabil de Poker la Timișoara
Articolul următorDHL a sărbătorit 1 an de la inaugurarea terminalului cargo din incinta Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.