sala-2-04_resizeTeatrul Național din Timișoara felicită echipa care a realizat proiectul cu care Timișoara a candidat pentru titlul de Capitală Europeană  a Culturii și pe Simona Neumann, coordonatorul acesteia. Timișoara – Capitală Europeană a Culturii înseamnă un gând și o dorință care au prins rădăcini în Teatrul Național, s-au dezvoltat și au crescut hrănite de perseverența și profesionalismul Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană, de determinarea autorităților, de participarea numeroaselor instituții publice și non-guvernamentale, dar și de entuziasmul cetățenilor.

Pentru Naționalul timișoarean, instituția care a girat acest proiect curajos încă din momentul în care nu era mai mult decât o  idee, rezultatul anunțat vineri reprezintă o mare împlinire și, în egală măsură, o mare realizare.

Teatrul Național a inclus în proiectul său managerial pentru perioada 2017-2021 un nou program care se subscrie direcțiilor asumate prin proiectul Shine your light – Light up your city! / Luminează orașul prin tine, cu care echipa a adus titlul la Timișoara. Avem convingerea că vom descoperi împreună semnificații proaspete, constructive pentru marile noțiuni pe care se fundamentează spiritul: memorie, viziune, responsabilitate, umanism, colectivitate, civism.

Teatrul  Național din Timișoara demonstrează astfel, încă o dată, că participă prin toate mijloacele sale profesionale la dezvoltarea orașului prin cultură și la coagularea unei comunități active, corect orientate, responsabile. Din acest moment – un moment de intensă bucurie – pornim cu forțe proaspete mai departe.sala-2-04_resize

Articolul precedentFara apa rece pe cateva strazi din #Timisoara
Articolul următorStudent din Timisoara deschide in Piata Operei un centru de reparatii pentru telefoane unic in Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.