afisFiiVoluntar în parteneriat cu Organizația Salvați Copiii, filiala Timișoara și Voluntari Boli Rare invită timișorenii în weekendul dintre 16-17 iulie să sprijine diagnosticarea timpurie a bolilor oculare rare la copii, participând la o desgustare de limonadă.

”O limonadă pentru un suflet” este un eveniment cu scop social, ce își propune să ajute copiii care se confruntă cu o boală genetică rară să beneficieze de un diagnostic clar și, astfel, să aibă șansa de a primi tratament.

Timișorenii sunt așteptați pe data de 16 iulie de la ora 16:00 la 24:00 și pe 17 iulie între orele 17:00 și 24:00 la Storia (str. Eugeniu de Savoya nr.11) unde vor fi serviți cu limonadă proaspăt pregătită de voluntari. Prețul limonadei urmează să fie stabilit de participanții la eveniment, fiecare vizitator având posibilitatea să pătească atât cât va considera de cuviință.

Banii colectați în cadrul evenimentului vor fi folosiți pentru procurarea substanțelor reactive necesare pentru stabilirea diagnosticului în cazul bolilor genetice rare de vedere la copiii aflați în evidența Societății Române de Oftalmogenetică.

Articolul precedentVenue for Business – o noua destinatie pentru cea mai moderna sala de receptii din Timisoara
Articolul următor130 de arbori cu înălțimi de aproximativ 8 metri împrejmuiesc șantierul clădirii de birouri United Business Center 1 din ansamblul Openville, pentru confortul clienților și protejarea mediului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.