ADS Kebab House Timișoara anunță deschiderea celui mai nou restaurant de tip fast-food din oraș în data de 1 martie 2025 (sâmbătă) în zona Modern, în clădirea Temeco. Dotat cu aparate de ultimă generație, unele fiind în premieră aduse în Timișoara, ADS Kebab House promite clienților o experiență culinară peste așteptări, rețetele pregătite în cadrul restaurantului fast-food fiind „aduse de acasă”, nu luate de pe piață. Pe lângă produsele clasice, precum shaorma și kebab-ul, noul restaurant promite aducerea unor noi produse pe piața timișoreana – precum baghetele croque făcute ca la carte și oferite clienților cu produse alese de aceștia ca umplutură dar și prăjituri făcute după rețete proprii, transmise din generație în generație.

Pe lângă prospețimea produselor oferite de ADS Kebab House, aparatele pentru prepararea cărnii au în componență rocă vulcanică – și, cu toate că sunt mai scumpe ca aparatele tradiționale de preparare a cărnii, acestea își dovedesc pe deplin utilitatea, produsele preparate fiind, spun proprietarii, mult mai gustoase.

Șhaorma durum și kebabul, atractiile principale la ADS Kebab House

Atât shaorma cât și kebabul au rețete standard, care suferă mici abateri – dar calitatea celor două produse este dată de carnea folosită la prepararea acestora, iar aici ADS Kebab House nu face rabat: carnea de berbecuț, dar și cea de vită angus vin în felii întregi de carne nu în bucăți, așa cum se întâmplă în restul restaurantelor de tip fast-food. Este puțin mai scumpă ca și cea clasică, dar acest lucru nu se reflectă în preț – proprietarii Kebab House punând accent pe calitatea produselor in locul profitului mărit.

Și pentru că vorbim de produsele oferite, totul este proaspăt – de la lipia folosită la prepararea șhaormei până la chifla de kebab; restaurantul s-a asigurat de un parteneriat cu o brutărie locală, care îi face aprovizionarea și de trei ori pe zi dacă este nevoie, cu produse proaspete și gustoase. Șhaorma durum deși are un preț excelent și un gramaj enorm pentru o masă, nu conține și cartofi prăjiți, aceștia fiind oferiți gratuit separat la cererea clienților , pentu cei care doresc să combine cele două produse într-un gust familiar.

Croque baguette – un nou produs oferit spre consum

De inspirație francezo-germană, noul produs aduce un gust fresh, unic și bun pe piață locală din Timișoara. Dacă produsul originar francez era un sandwich prăjit, versiunea germană a acestuia este făcută cu o baghetă umplută și arată ca un sandwich Subway, dar suprafața acesteia este crocantă (croque în franceză). Noul sandwich poate avea orice umplutură dorește clientul restaurantului, putând fi create și versiuni pentru vegetarieni.

Pe lângă baghetele care vor deveni atracția clienților, ADS Kebab House oferă și un desert dulce clienților : prăjituri făcute după rețete aduse de acasă.

ADS Kebab House – deschidere oficială sâmbată

Sâmbătă, 1 martie 2025, Kebab House își deschide oficial porțile clienților din Timișoara. Situat în zona Modern, pe Calea Lugojului chiar în platforma Temeco (prima clădire după intersecția Calea Lugojului / Dorobanți pe direcția Centru – Aeroport) , noul ADS Kebab House începe activitatea cu o mega promoție : câte o shaorma oferită gratuit clienților începând cu ora 15:00, în limita stocului disponibil.

Restaurantul de tip fast-food poate fi găsit și pe platformele de livrare din Timișoara – Tazz, Glovo etc și dispune de locuri de parcare pentru clienții care vin să își ridice produsele sau să le consume în locație. Locația este refăcută și renovată, aparatele folosite, de la cuptorul pentru prăjituri sau prăjitorul de carne până la fripteuza de cartofi, sunt toate nou-nouțe.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.