Alexandru Botici, candidatul Partidului National Democrat pentru functia de consilier judetean propune autoritatilor locale din Timisoara o strategie pentru atragerea turistilor in Timisoara.

„Timisoara este una din cele mai renumite zone ale Romaniei, este locul din tara in care civilizatia vestica este reprezentata la cel mai inalt nivel, atat prin multiculturalitatea existenta cat si prin stilul de viata al locuitorilor orasului. Lipsa unei strategii turistice, care sa promoveze orasul de pe Bega, sa informeze turistii de locurile si cladirile care pot fi vizitate, cladiri care majoritatea nu au placute explicative, dar si lipsa suportului pentru adaptarea business-urilor locale la un viitor aflux de turisti sunt lacunele majore ale Timisoarei. Administratia Robu nu a facut aproape nimic pentru a promova orasul asa cum se cuvine, dar se bate cu pumnul in piept atunci cand vine vorba de candidatura la titlul de Capitala Culturala a Europei. La fel cum administratia Ciuhandu sustinea ca traim intr-un oras de cinci stele … sterse.” a precizat Alexandru Botici intr-o discutie publica.

„Este trist ca atunci cand, de exemplu, vin prieteni din alte tari in Timisoara si doresc sa consume o bautura sau sa manance intr-una din locatiile centrale, sa fie nevoiti sa apeleze la gazde pentru a le traduce meniurile. Desi traim intr-o zona plina de unguri si sarbi, majoritatea locurilor amintite nu au nici macar un meniu in limba maghiara, sarba sau engleza. Este de-a dreptul frustrat pentru turist si rusinos pentru autoritati.” spune Botici.

In ceea ce priveste promovarea imaginii orasului, candidatul PND precizeaza: „nici nu poate fi vorba de o viziune la actuala administratie. E doar un heirupism si o lehamite instalata si intretinuta de incompetentii angajati de primarie pentru imagine. A te inconjura de fete tinere, proaspat iesite de pe bancile facultatilor private si a avea impresia ca peste noapte au devenit experte intr-un domeniu pe care l-au studiat doar in carti e o iluzie. Ne trebuie in administratie oameni profesionisti, care stiu ce fac si fac bine lucrurile pe care le fac in domeniul lor, nu secretare de partid si fete dornice sa spuna da.”

In calitate de candidat al Partidului National Democrat vreau ca, in mandatul 2016-2020 sa ma lupt pentru a facilita  implementarea unei strategii turistice coerente nu doar pentru Timisoara, dar si pentru locurile demne de vizitat in judetul nostru. Avem colonada din Buzias, avem Castelul Nako in Sannicolau Mare, avem mlastinile de la Satchinez, tabara de vacanta de la Poiana Marului si multe, multe altele. De ce sa se distruga fara rost, doar pe incompetenta alesilor de azi?

„Pe 5 iunie 2016 va rog sa iesiti la vot. Nu trebuie sa votati canditatii Partidului National Democrat, dar TREBUIE sa iesiti la vot. De ce? Pentru ca ne-am saturat de marionete!”incheie Botici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.