Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, anunță că azi a ajuns în Timișoara cel de-al doilea tramvai făcut de turcii de la Bozankaya colorat în galben. Primarul mai notează că până la sfârșitul anului vor ajunge în Timișoara încă 15 tramvaie – toate colorate în gablen.

În prezent, singurul tramvai galben din oraș circulă pe traseul liniei 5, recent reintrodusă în circulația tramvaielor din Timișoara, după ce timp de aproape opt ani de zile, pe linia 5 au circulat doar minibuze.

„Cele 23 de tramvaie noi din Timișoara au deja parcurs peste 1.200.000 km și au înregistrat peste 5 milioane de călătorii. Mă bucur că începem să atragem persoane care vor să lucreze ca vatmani (încă nevoia de vatmani și șoferi e mare). În prezent, 14 noi cursanți urmează școala proprie a STPT de vatmani fiind instruiți pe tramvaiele Bozankaya.” spune primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

2 COMENTARII

  1. Ce știre incompleta!!!!! Unde au circulat doar minibuze pe L5?????? Dezinformare. Au fost si sunt încă autobuze și uneori minibuze. Încă nu circula tramvaiul 5 in Ronat!! Informmati-va. Bucla nu e 100% functionala, nu ați știut?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.