În ciuda meciului Belgia – România, care a captat atentia romanilor in seara de sambata, legendara trupa de hip-hop B.U.G. Mafia a reusit o adevarata magie in spatiul de la Muzeul Satului Banatean, unde a fost a doua seara de Flight Festival : au strans din nou peste 12.000 de timisoreni in fata scenei principale, facand multimea sa fredoneze alaturi de ei hiturile cunoscute deja de majoritatea romanilor. Si nu sunt putine.

Scena principala a Flight Festival, denumita George, dupa numele principalei aplicatii a sponsorului BCR a fost ocupata incepand cu ora 18 de Lucian K, pentru ca de la ora 19:00 sa urce pe ea cei de la R.U.A. De la 20:30, Mario Fresh iar mai apoi Grasul XXL au facut incalzirea pentru main eventul serii – concertul celor de la B.U.G. Mafia, care si-au raspandit „magia” peste spectatori. Intreaga seara de festival s-a invartit in jurul bucurestenilor under-ground, melodiile lor putand fi ascultate, uneori simultan, la celelalte doua scene din Flight Festival, Wings si Magnetic Town.

Amprenta B.U.G. Mafia @ Flight Festival

Deschiderea in a doua zi de festival la Wings Stage a fost facuta de Zoli Varga, Zoliveee – care a mixat de la ora 22:00, urmat de B.Mike iar de la ora 1 pana dimineata Alex Erdodi si Alin Vladucu au electrizat publicul cu piese noi si vechi, mixate bineinteles. Pe cealalta scena, la Magnetic Town de la 22:00 a intrat Dumbo la platane, pentru ca mai apoi, pana dimineata, dupa rasaritul soarelui, sa mixeze in ordine Mighty Boogie, Memphys & Blocksberg, Kara, Macky Gee, Grid iar de la 4:45 IST.

In total, si in seara de sambata s-au adunat aproape 30.000 de spectatori la Flight Festival, confirmand inca odata ca a devenit cel mai mare festival de muzica din Timisoara. Azi a inceput ziua trei de festival cu Alex Hills de la 18:00 la scena principala, urmat de The Other You, The Mono Jacks, Bosquito si Deliric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.