Sa fii om e lucru mare, spune un proverb popular cat se poate de actual azi. Sa fii consilier local, e o onoare, am mai completa noi adaugand si putina politica proverbului respectiv. Sa fii votat in functia de consilier local, in Romania de azi, ar trebui sa fie un lucru care sa te umple de mandrie si sa faca din tine, prin intermediul functiei in care ai fost ales prin vot popular, una din persoanele care lupta pentru comunitatea din care face parte. De fapt, prin depunerea juramantului de consilier local, te obligi sa aperi si sa protejezi interesele si patrimoniul comunei – asta daca numele tau nu este Herman Cosmin si nu locuiesti in comuna Varias.

Candidat PNL la functia de primar in urma cu doua saptamani, liberalul Cosmin Herman si-a dat arama pe fata la o petrecere desfasurata cu ceva timp in urma la strandul din Varias: asemeni unei primate, acesta a distrus doua camere de supraveghere video aflate in incinta respectivei locatii din patrimoniul comunei Varias.

Daca am trai intr-o lume civilizata, guvernata de onoare si valori morale, un astfel de gest ar duce la disparitia totala din spatiul public a respectivei persoane, nu la o candidatura la functia de primar! Demisia si plecarea totala din politica a respectivei persoane – aici se raporteaza lumea civilizata iar exemplele sunt multiple. Dar traim in Romania, nu in Norvegia sau Germania, iar Cosmin Herman poate fi fericit ca, desi a fost invins in alegerile din data de 9 iunie 2024, acesta si-a castigat un nou mandat de consilier local. Un mandat de consilier in care sa apere si protejeze interesele si patrimoniul comunei.

Gest total incalificabil facut de Cosmin Herman

„Gest total incalificabil facut de Herman, consilierul PNL din Varias. Pana ieri, Cosmin Herman a vrut sa fie primar … iar azi, vedeti si voi. Nu am cuvinte, astfel de fapte pur si simplu te descalifica ca om” spune Nicolae Birau, primarul comunei Varias. „Nu mi-as fi imaginat in vecii-vecilor ca poti distruge cu buna stiinta patrimoniul comunei Varias, ca te poti comporta in modul in care a facut-o Cosmin Herman. Ce a avut cu respectivele camere de supraveghere video nu stiu, i-or fi raspuns obraznic inapoi?” se intreaba ironic primarul.

Cert este ca azi, Cosmin Herman (PNL Varias) nu doar ca nu mai poate, moral, sa fie reprezentatul comunitatii din Varias, dar PNL Timis ar trebui sa ia atitudine fata de aceasta persoana si sa ii retraga sprijinul pentru urmatorul mandat in cadrul consiliului local. Desigur, daca PNL Timis ar fi un partid decent si care respecta valorile morale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.