În centrul preocupărilor noastre stă managementul pentru implementarea celei mai moderne tehnologii de transformare termo-chimică a materialelor carbonice în căldură, combustibil gazos sintetic, electricitate și hidrogen.

Astfel din resturi vegetale, gunoi menajer, gunoi de grajd, resturi din agricultură, resturi de lemn, carton, nămol epurare, resturi organice abatoare, resturi din curățenia parcurilor, masă lemnoasă din plantele de pe marginea drumurilor … simplu spus din tot ce se poate arde se produce energie. Fără noxe fără mirosuri deranjante, 3% cenușă va fi ușor de eliminat. Surplusul de energie calorică se poate transforma în congelare/ Astfel în Timișoara piețele pot fi dotate cu hale frigorifice pentru industria cărnii și pentru producătorii locali.

Toate comunele învecinate vor putea să elimine dejecțiile animaliere și menajere; în locuri special amenajate pt procesarea lor termică conform normelor europene. Este necesară construirea unei instalații de gazeificare a combustibililor solizi: cărbune, lemn, mase plastice, deșeuri organice menajere. Prin creșterea eficienței energetice, răspundem dezideratelor europene (EEfG), reducem costurile de producție, costurile pentru abonați, pe cât posibil readucerea abonaților pierduți în decursul timpului păstrarea celor care încă mai cred în managementul COLTERM.

Un calcul primar arată că randamentul istalației este 80-85%, în comparație cu arderea clasică, cea mai performantă, unde randamentul este 40-60%. Din start duce la reducerea CO2 prin eficientizare tehnologică și reduce noxele total, ele fiind captate și riguros eliminate.

Cod mandatar financiar 21240330

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.