Știri Locale „E de noaptea minții – prima dată vopsesc trecerile de pietoni, apoi...

„E de noaptea minții – prima dată vopsesc trecerile de pietoni, apoi asfaltează peste”

O intamplare demna de Dorel in comuna Sanandrei de langa Timisoara: trecerile de pietoni, proaspat refacute cu vopsea in valoare de peste 100.000 de lei au fost acoperite de un nou strat de asfalt, la mai putin de o luna dupa operatiunea de vopsire. Astfel, pentru a da impresia ca se lucreaza desi timp de patru ani de zile a avut tot timpul sa asfalteze, sa reasfalteze samd … in plina campanie electorala, primarul Claudiu Coman a gasit de cuviinta sa faca aceste lucrari. Si sa le faca in ordinea inversa a normalitatii – in loc sa asfalteze si dupa sa vopseasca trecerile de pietoni, Doreii din conducerea comunei s-au gandit sa vopseasca in prima faza, pentru care au si alocat peste 100.000 lei buget, iar mai apoi sa asfalteze peste trecerea proaspat vopsita.

Intamplarea a fost semnalata de Alex Paun, unul din consilierii locali : „Eu cand va zic ca oamenii astia ne considera foarte prosti, spuneti ca sunt rautacios. Uite strada Primăverii, pozele cu trecerea nou vopsita au fost facute deja de echipa castigatoare. Vine usr-ul acum sa se laude cu asfaltul asta. A fost turnat peste praf. De la gradinita pana in celalalt capat nu s-a mai dat cu smoala deloc sub. De grosime nici nu are rost sa vb… Voua vi se pare normal sa acceptam asemena mizerii de fiecare data?”

Liviu Gherman, consilier local in Sanandrei si una din vocile critice ale opozitiei, ne-a declarat : „Nu-mi vine sa cred ce se intampla sub administratia lui Claudiu Coman! Credeti-ma, e de noaptea mintii – prima data vopsesc trecerile de pietoni, apoi asfalteaza peste. Cat de incompetent sa fii sa arunci chiar asa cu banii comunei, si credeti-ma, sunt multi bani – peste 100.000 de lei. De banii astia puteam, in loc sa ii aruncam pe astfel de lucrari de mantuiala, sa ii investim in servicii sociale.”

Imaginile vorbesc de la sine.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.