Fostul primar Nicolae Robu se bazează pe memoria scurtă a timișorenilor în campania din acest an: fostul primar revine cu noi promisiuni care de fapt sunt promisiunile făcute în 2012, atunci când acesta a candidat și câștigat primul mandat de primar al Timișoarei. Deși în 2012 promitea că în primul mandat va face o gramadă de lucruri, peste 60% din promisiunile făcute atunci sunt nerealizate azi, la 12 ani distanță.

Una din aceste promisiuni era baza sportivă din Calea Lipovei, și complementar încă una din Calea Buziașului. Deși a avut opt ani de zile pentru a începe construcția lor, Nicolae Robu găsește scuze la tot pasul pentru faptul că la 12 ani distanță de momentul în care le-a promis, la bazele respective nu e pusă nici măcar piatra de temelie.

Bani pentru construcția bazelor sportive au fost

Bani a avut suficienți la dispozitie în timpul celor două mandate care au totalizat în bugetul local suma de 12,7 miliarde de lei (fără a include aici proiectele europene câștigate și lăsate moștenire de administrația Ciuhandu), doar că … vorba unui celebru politician ce a trecut prin același partid cu Nicolae Robu, ghinion.

Ba mai mult, bazându-se pe promisiunile neonorate, Nicolae Robu plusează – pe lângă bazele sportive promise în 2012, mai adaugă pe listă înca trei obiective sportive – o altă bază sportivă în Calea Șagului (desigur, fără a da vreo locație sau ceva concret pentru ea) și două complexe sportive, unul dedicat fotbalului și altul tenisului. Bineînteles, nici despre locația acestora sau cum vor fi construite, din ce bani samd fostul primar nu spune nimic.

Poate în 2050?

Nu este de mirare că în perioada în care era primarul Timișoarei, Nicolae Robu și-a primit online porecla de „minciRobu”. Ținând cont de „rata de succes” a promisiunilor neonorate din 2012, un an probabil în care ar putea fi finalizate promisiunile din 2024 ale candidatului Nicolae Robu, dacă acesta ar ieși din nou primar, ar fi 2040-2050. Oare cine are atâta răbdare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.