Teatrul Național din Timișoara a fost invitat să participe cu spectacolul ROMANIAN PSYCHO, creat și interpretat de Florin Piersic jr, la ediția din acest an a festivalului BACĂU FEST MONODRAME (9-13 mai 2024), eveniment organizat de Teatrul Municipal „Bacovia”. Spectacolul Teatrului Național din Timișoara va fi prezentat vineri, 10 mai 2024, de la ora 20, în Sala Mare a teatrului băcăuan.  

BFM 2024 – Bacău Fest Monodrame este singurul festival de teatru din România concentrat asupra spectacolului de actor, ceea ce face ca invitarea spectacolului ROMANIAN PSYCHO să reprezinte o formulă eficace de a oferi publicului festivalului acces la creația unui maestru al genului.

ROMANIAN PSYCHO, text scris, regizat și interpretat de Florin Piersic jr, în scenografia lui Tudor Prodan,este, cu adevărat, o mostră de virtuozitate care, într-un pseudo-dialog și a unui fals spațiu de siguranță, ne pune față în față cu nevrozele, cu locurile comune, cu ridicolul și, fără îndoială, cu latura comică, satirică a unei societăți din care, în fond, face parte fiecare spectator. Spectacolul ROMANIAN PSYCHO își aduce protagonistul aproape de public, oferind, cu umor și luciditate, imaginea unei lumi care o oglindește fidel pe cea în care trăim.

La Teatrul Național din Timișoara, spectacolul poate fi revăzut sâmbătă, 18 mai 2024, de la ora 19, în Sala Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.