Polițiștii Postului de Poliție Giroc sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au reținut pentru 24 de ore, 2 femei și 3 bărbați, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt și complicitate la infracțiunea de furt.

În fapt, la data de 19 aprilie 2024, polițiștii Postului de Poliție Giroc au fost sesizați de către administratorul unei societăți comerciale din Giroc, cu privire la faptul că, în urma inventarului efectuat în luna martie 2024, ar fi sesizat o diferență de aproximativ 30.000 de lei în gestiune, între produsele vândute și sumele încasate.

Cum au furat banii societății la care erau angajați?

În urma activităților desfășurate de către polițiști, s-a constatat faptul că 2 femei, de 55 și 20 de ani și 2 bărbați, de 67 și 17 ani, angajați ai societății comerciale, precum și un bărbat de 19 ani (fără calitate în cadrul societății) ar fi scanat în mod fictiv produse la casele de marcat, fiind încasată o valoare foarte mică a plăților, nereală cu valoarea produselor.

În urma probatoriului administrat, la data de 21 aprilie 2024, cele 2 femei și cei 3 bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și complicitate la infracțiunea de furt în formă continuată, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

Cercetările în dosar s-au efectuat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.