La data de 3 aprilie 2024, polițiști Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, au pus în aplicare 7 mandate de percheziție domiciliară, în localități din județul Timiș, privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din materialul probator administrat a reieșit că, în perioada aprilie 2023 – martie 2024, 6 persoane ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, cantități de droguri și substanțe psihoactive, către consumatori din județul Timiș.

Ce au descoperit la perchezitii polițiștii?

În urma perchezițiilor au fost descoperite și indisponibilizate 34 de doze droguri de mare risc, pregătite pentru distribuție la nivel stradal, aproximativ 70 de grame de substanță activă, pentru prepararea drogurilor, 2 cântare de precizie, 8.000 de lei, 2.000 de euro și 10 telefoane mobile.

Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. Acțiunea beneficiază de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.