Dacă după mișcarea de azi, prin care Alin Nica, președintele CJ Timiș s-a alăturat Fortei Dreapta, mai există un dubiu în privința candidatului alianței nou create, reprezentanții USR au trimis azi un comunicat prin care anunță că alături de Forța Dreptei și PMP vor începe mâine la ora 14.00, negocierile pentru desemnarea candidatului Alianței Dreapta Unită la președinția Consiliului Județean TImiș și asupra proiectului comun pentru transformarea Timișoarei și Timișului în principalul pol de dezvoltare al României.

Până azi dimineață. singurul candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș este gorjeanul Nicu Fălcoi, aflat la al doilea mandat de parlamentar. De azi, în cursă a intrat și Alin Nica, președintele CJT și candidatul cu cele mai mari șanse de a fi ales (sau realea) în funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș și mai mult ca sigur va primi mandatul din partea Alianței Dreapta Unită pentru a candida la un nou mandat.

La negocieri vor participa Dominic Fritz, primarul Timișoarei și președintele USR Timiș, Alin Nica, președintele Consiliului Județean, desemnat candidat pentru un nou mandat de către Forța Dreptei și Ligia Dugulescu, președinta PMP Timiș.

Cele trei partide vor purta discuțiile în mod simbolic pentru lupta pe care o poartă împotriva capturării de către PSD, cu ajutorul PNL, a tuturor funcțiilor în stat: primării, consilii județean, parlament, președinție.

Participanții la negocieri vor fac declarații la intrarea în negocieri, precum și o declarație comună la ora 15.15.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.