Mega Group Timișoara organizează “Zilele Porților Deschise” în 15-16 martie, începând cu ora 10:00.

În cadrul acestui eveniment, reprezentanța auto Mega Group va marca extinderea portofoliului cu alte 3 branduri noi din familia Stellantis: Opel, Citroën și DS Automobiles, alături de marca Peugeot pe care o reprezintă cu mândrie de 23 de ani.

Mega Group Timișoara devine astfel singurul dealer auto din vestul țării care se poate mândri cu includerea în portofoliu a celor 4 branduri Stellantis importate de Trust Motors.

Mega Group Timișoara – gamă diversificată de mașini

Prin intermediul reprezentanței Mega Group, clienții din vestul României au acces la o gamă diversificată de vehicule și servicii oferite de unul dintre cei mai importanți jucători din industria auto la nivel mondial.

Grupul Stellantis s-a format în ianuarie 2021 ca rezultat al fuziunii între Groupe PSA și FCA Group, ce a dus la crearea uneia dintre cele mai mari companii auto din lume. Această unire a adus împreună o bogată istorie și expertiză în industria auto, cu o gamă impresionantă de branduri renumite.

Cu o istorie de peste două secole în industria auto, Peugeot este cunoscut pentru inovația sa continuă și pentru designul distinctiv. Brandul se remarcă prin gama sa variată de autoturisme, care oferă combinații unice între performanță, confort și eficiență. De la modelele compacte și până la SUV-urile elegante și versatile, Peugeot aduce tehnologii avansate și soluții de mobilitate moderne, menite să răspundă nevoilor variate ale clienților săi.

Marca Peugeot a fost adusă pe piața din Timișoara de 23 ani de MEGA GROUP SRL care astăzi își diversifică portofoliul cu brandurile Opel, Citroën și DS Automobiles.

Opel, Citroen, MG, DS – mărci de mașini disponibile în Timișoara

Opel a câștigat încrederea și loialitatea clienților prin oferirea de mașini fiabile și inovatoare de peste 150 de ani. Brandul este cunoscut pentru designul său german impecabil și pentru tehnologiile avansate integrate în modelele sale. Opel se remarcă prin modelele sale eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil și al emisiilor, precum și prin opțiunile variate de propulsie, inclusiv motoarele pe benzină, diesel și electrice.

Citroën este sinonimul confortului și inovației, oferind modele cu un design modern și funcționalitate deosebită. Brandul este renumit pentru tehnologiile sale inovatoare, cum ar fi suspensia hidraulică și designul distinctiv al farurilor. Citroën aduce pe piață autoturisme cu o estetică îndrăzneață și o atenție deosebită la detalii, ce asigură în același timp un nivel ridicat de confort și eficiență în utilizare.

DS Automobiles se distinge prin luxul și rafinamentul său, cu accent pe modele premium care impresionează prin designul lor sofisticat și atenția la detalii. Fiecare model DS este o expresie a eleganței și a exclusivității, ce îmbină materiale fine, tehnologii avansate și performanțe de excepție. DS Automobiles își propune să redefinească standardele de lux în industria auto, oferind clienților săi o experiență unică de conducere.

Ziua Portilor Deschise

„Suntem încântați să găzduim acest eveniment și să oferim clienților noștri și publicului larg oportunitatea de a descoperi viitorul auto. Completarea portofoliului nostru de branduri ne consolidează poziția pe piață și ne oferă posibilitatea de a aduce mai aproape de clienții noștri branduri inovatoare de autovehicule” a declarat domnul Viorel Miron, Director General, Mega Group Timișoara.

În 15 și 16 Martie 2024 se organizează „Zilele porților deschise” la Mega Group Autovehicule Timișoara. Acest eveniment reprezintă un spațiu de întâlnire și networking atât pentru cei care apreciază performanțele și tehnologia din spatele mașinilor cât și pentru oamenii din mediul de afaceri ce sunt în căutare de soluții pentru achiziționarea de flote auto.

Showroom-ul va fi deschis publicului larg, iar participanții vor fi invitați să descopere și să testeze din 21 de modele spectaculoase ale brandurilor grupului Stellantis, respectiv Peugeot, Opel, Citroën și DS Automobile – brandul de lux ce oferă opțiuni irezistibile pentru cei care caută rafinament și confort în fiecare detaliu al experienței lor auto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.