Intr-o premieră pentru industria medicală, Clinica Dr. Butta, una dintre cele mai cunoscute clinici de estetică din Timișoara, organizează o super promoție denumită Black Friday de Primăvară cu oferte speciale. Începand cu 4 martie, pacienții vor putea beneficia de reduceri semnificative la o gamă largă de servicii, inclusiv Fire PDO, Toxină, Injectari cu Acid Hialuronic și multe altele.

Femeile apelează la serviciile medicului estetician pentru a retușa unele imperfecțiuni. Multe vedete din showbiz-ul românesc au apelat la diverse proceduri chirurgicale sau intervenții nechirurgicale estetice, ușoare sau mai puțin usoare, cele din urmă modificând total aspectul fizic al persoanei. Poți face și tu schimbarea mult dorită oricând, dar mai ales acum la un preț și mai prietenos!

Clinica Dr. Butta este prima clinică estetică din vestul țării care a adoptat conceptul de Black Friday in anul 2022. Fondatoarea, Dr. Butta Ramona este activă de peste 15 ani în domeniul esteticii, iar împreună cu echipa sa medicală de specialitate, oferă servicii de calitate recunoscute la nivel național ce satisfac diferite nevoi și dorințe ale pacienților.

Dr. Butta Ramona, specialist în chirurgie estetică, plastică și microchirurgie reconstructivă, cu multiple specializări în estetică minim invazivă ne spune că fiecare persoană merită să se simtă încrezătoare și să arate mai bine. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele estetice și să vă redescoperiți într-un mod natural și armonios. Comunicarea deschisă este fundamentul colaborării noastre. Înțelegem că fiecare pacient are nevoi unice și dorințe individuale, iar echipa noastră lucrează alături de dvs. pentru a dezvolta un plan personalizat de tratament.

Nu ratați această oportunitate unică de a vă îmbunătăți starea de sănătate a pielii și aspectul la Clinica Dr. Butta în acest Black Friday de primăvară! Pentru mai multe detalii și pentru o programare, contactați-ne la numărul de telefon 0760.560.941 sau vizitați website-ul nostru www.clinicadrbutta.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.