Sean Norvis și Geo Da Silva revin în atenția publicului cu o nouă piesă, “Plini de umor (Lie ciocârlie)”, ce este extrasă de pe albumul de debut, „The way I feel”, al artistului timișorean Sean Norvis, material ce urmează a fi lansat chiar de ziua de nastere a acestuia, in data de 14 mai 2016.

“Plini de umor (Lie ciocârlie)” este o piesă diferită față de celelalte piese incluse pe album, pentru ca are o poveste atipica. Vocea din piesa este o inregistrare live de la un show de succes al celor doi artisti (Nouveau Timisoara). Aceasta idee a venit instantaneu, cand impreuna cu publicul au dat frau liber spontaneitatii. Reactia favorabila a publicului i-a determinat pe cei doi sa concretizeze acest proiect. Plini de umor (Lie Ciocârlie) este o piesa dedicata in special clubberilor.

Piesa “Plini de umor (Lie ciocarlie)” va fi gasita Exclusiv pe beatport in data de 21 Aprilie 2016, iar in 14 Mai in toata lumea, odata cu albumul. E.P.-ul va mai contine, pe langa piesa originala, si o varianta instrumentala, si o varianta Dub Mix.

Articolul precedentTimisoara e Fresh!
Articolul următorCel mai vizibil brand local de săli de fitness deschide cea de-a treia locație în Calea Șagului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.