Și în acest an companiile private din domeniul turismului oferă vacanțe și sejururi efectuate cu zboruri charter de pe Aeroportul Internațional „Traian Vuia” din Timișoara. O astfel de companie este Eximtur, care va opera zboruri charter către Turcia, Grecia, Tunisia, Egipt, Cipru și Spania. Numărul de nopți incluse în pachetele turistice sunt între 7 și 14.

Zboruri charter din Timișoara în Turcia

Singura destinație din Turcia oferită de firma de turism este Antalya, zborurile de pe Aeroportul Internațional Timișoara fiind operate între lunile aprilie și octombrie în zilele de luni, joi, vineri și sâmbătă.

Zboruri charter din Timișoara în Grecia

Zborurile charter din Timișoara în Grecia vor începe din luna iunie și se vor termina la sfârșit de septembrie. Charterele către Grecia vor fi spre 4 destinații diferite, operate în diferite zile ale săptămânii după cum urmează:

  • spre Creta, cu aterizare pe aeroportul Heraklion în zilele de luni, joi și sâmbătă.
  • spre Zakynthos se va zbura în regim charter doar duminica
  • spre insula Rodos zborurile vor fi în zilele de marți și miercuri
  • spre Corfu se va zbura în zilele de marți
  • spre arhipelagul Peloponez în zilele de miercuri
    În decursul anului trecut au operat spre Grecia și zboruri de linie ale companiei Wizzair, anul acesta se pare că ele sunt întrerupte.

Zboruri charter din Timișoara spre Egipt

Singura zona din Egipt spre care se va zbura anul acesta din Timișoara este Hurghada, cea mai populară destinație din țara musulmană aflată în Africa. Zborurile charter spre Egipt încep încă din această lună și vor fi operate până în luna decembrie a acestui an. Singura zi programată pentru zborurile spre Hurghada este sâmbăta.

Zboruri din Timișoara spre Tunisia

Și Tunisia este o destinație prezentă pe lista zborurilor charter efectuate din Timișoara în acest an. Acestea vor începe din luna mai și vor dura până în luna octombrie, fiind operate în zilele de vineri. Destinația cursei este Monastir, una dintre cele mai bine vândute destinații turistice tunisiene.

Zboruri din Timișoara în Cipru

Spre Cipru din Timișoara se va zbura pe doua aeroporturi ,unul din Ciprul de Nord, controlat de turci. Pentru aceasta destinație este nevoie de pasaport turistic, zborurile din Timișoara fiind operate către Famagusta, oraș în apropierea Ciprului european. Zborurile către famagusta vor fi operate duminica, între lunile iunie și septembrie.

A doua destinație din Cipru, de data asta țara aflată în Uniunea Europeană este Larnaca. Aici se va ajunge prin Timișoara tot în zilele de duminică , în aceiași perioada ca în Ciprul de Nord : lunile iunie – septembrie.

Zboruri spre Spania

Pe lângă cele trei destinații oferite de Wizzair spre Spania, avem și trei zboruri charter, operate între lunile iunie – septembrie. Prima destinație este Mallorca (sau daca vreti Palma de Mallorca) destinație aflată în largul coastelor catalane. Zborurile vor fi operate în zilele de duminică. Puțin mai sus, de data asta pe tărmul spaniol, pe zona situată între Castellion și Ibiza, denumită popular Costa Brava vor opera zboruri charter în zilele de miercuri. A treia destinație charter din Timișoara este Costa Blanca în Valencia în zilele de joi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.