10401190_970813332998055_1747602352939689737_nArtiștii timișoreni Geo Da Silva & Sean Norvis lansează single-ul “I Wanna Feel Love”, varianta în limba engleză a piesei “Noaptea-i nebună”.

Ambele single-uri, “I Wanna Feel Love” și “Noaptea-i nebună” sunt compuse de Geo Da Silva și Oana Vincu, iar videoclipul este regizat de Călătorie magică și surprinde imagini din cadrul mai multor evenimente la care a fost prezent Geo Da Silva & Sean Norvis în special în Pacha Ibiza și Barcelona.

Recent, Geo Da Silva a lansat piesa cu versuri în limba română, “Noaptea-i nebună”, la peste 7 ani de când a lansat hiturile “Stai”, “Doar tu și eu”, “România dansează”. Prezent în spatele pupitrului de mix pe scenele muzicale de aproape un deceniu, artistul originar din Timișoara a surprins de multe ori și prin energia pe care o transmite în calitate de MC. Geo Da Silva a deschis porțile entertainment-ului european odată cu lansarea single-ului „I’ll Do You Like A Truck”, pe care l-a transformat treptat într-un brand de entertainment internațional.

Sean Norvis este un producător de deep-house, tech și balearic house, originar din Timișoara. A lansat numeroase proiecte și colaborări, dintre care menționăm “Ibiza Feelings”(Armada Music), “Beautiful love (feat Seepryan & Justine Berg) și “The Way I Feel” feat Madelin Zero (Vocalista ATB), pe care mai exista track-uri în colaborare cu Geo Da Silva, Irina Florea, Kp London, The Rhetoriks, Seepryan, Andreea Ilie și mulți alți artiști naționali și internaționali.

Articolul precedentIntrerupere furnizare apa la Fibis, Murani, Masloc, Jimbolia, Tormac, Cadar, Sipet si Sag
Articolul următorFemeile antreprenor din România în vizită la Bruxelles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.