Repartizarea sumelor din fondul aflat la dispoziția Consiliului Județean pentru unitățile administrativ teritoriale din Timiș, care s-a făcut astăzi, a arătat încă o dată că singurul criteriu de alocare a banilor este culoarea carnetului de membru de partid, spune PSD Timiș într-un comunicat de presă.

„Fără nici o analiză la bază, executivul condus de Alin Nica, prin puterea majorității consilierilor județeni, a sfidat timișenii și a împărțit banii discreționar.

Președintele Consiliului Județean Timiș și-a uitat rolul administrativ și astăzi a fost doar președinte al Partidului Național Liberal, aceasta fiind singura explicație logică pentru modul în care a direcționat bani publici către primării liberale sau potențial liberale. În încercarea de a securiza voturi și pentru a stopa plecările edililor PNL către alte partide, Alina Nica a cadorisit banii publici după bunul plac și interes strict politic” se menționează în comunicat.

„Consilierii Județeni din grupul Partidului Social Democrat s-au opus modului în care Alin Nica a înțeles să împartă aceste sume către unitățile administrativ-teritoriale din Timiș, dar majoritatea din jurul său a girat alocarea a banilor. Pentru Alin Nica nu contează decât voturile pentru un nou mandat în fruntea CJ Timiș, în detrimentul interesului timișenilor. Este un mod de lucru defectuos, însă ne-am obișnuit din păcate cu astfel de atitudini. Ceea ce au făcut astăzi liberalii este sfidător la adresa a sute de mii de timișeni și timișoreni” – Alexandru Iovescu, liderul grupului PSD din Consiliul Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.