MONICA MACOVEI - M10 - LANSARE PARTIDConvocarea de urgență a consiliului local din 03.03.2016 cu tema “achiziționarea de servicii juridice” în vederea formulării apărării în contradictoriu cu decizia Curții de Conturi privind finanțările cluburilor sportive din bugetul local exprimă lașitatea cu care administrația locală înțelege să își trateze propriile hotărâri.

Prin externalizarea serviciului juridic strict pe acest subiect administrația locală sau încearcă sa nege capacitățile profesionale ale direcției juridice din instituție, sau încearcă să își ascundă ilegalitățile bugetare făcute de autorități în ceea ce privește finanțarea clubului de fotbal.

Un alt aspect care relevă gradul de lașitate a PSD Timiș este legat de un adevărat Alzheimer selectiv moral care le permite colegiilor lui Iliescu sa uite că la ședința de consiliu local din data de 04.04.2013 au votat in corpore alocarea bugetară pentru ACS Poli Timișoara .

Când politica se suprapune administrației locale se nasc monștrii, exact ca și proiectul fotbalistic eșuat al domnului Robu-USL. Observăm că problemele presante ale urbei (grad de îndatorare, pasajul Jiul, proiecte nefinalizate) sunt trecute pe locul secund doar pentru a se găsi o soluție promisiunilor electorale nerealizate ale administrației.

Având în vedere bugetul sărăcit al orașului Timișoara din cauza creditelor deja angajate de Primăria Municipiului, trebuie să observăm că amânarea licitației de la pasajul Jiu prin contestarea în instanță prinde bine primarului. Evitarea haosului rutier provocat de lucrările de la pasaj până după alegerile locale, este varianta convenabila politic în tot acest timp el putându-și ascunde incompetența managerială şi administrativă în spatele auto-victimizării.
Departamentul de comunicare
Partidul M10 Filiala Timiș
Purtător de cuvânt Av. Marius Maleta

Articolul precedentInternationalizarea IMM-urilor – sursă de creștere a pieței interne
Articolul următorCaravana “Implică-te! E NATURAL să fii voluntar” ajunge la Timişoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.