SN Aeroportul Internaţional Timişoara “Traian Vuia” SA cu sediul în comuna Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timiş, anunţă Licitaţia Publică Deschisă, pentru închirierea a două spaţii cu destinaţia “desfăşurare activitate de RENT-A-CAR” situate în afara aerogării, în partea de sud-est a Parcării P1 a aeroportului.

Licitaţia va avea loc în data de 22.11.2023, ora 11:00, la sediul SN Aeroportul Internaţional Timişoara “Traian Vuia” SA. Contravaloarea garanţiei de participare la licitaţie este 640 euro.

Documentaţia privind licitaţia poate fi procurată (gratuit) începând cu data prezentului anunţ, de la sediul S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – Traian Vuia S.A., Compartimentul Contracte şi Achiziţii Publice, sau în baza unei solicitări trimise pe adresa de e-mail office@aerotim.ro sau licitatii.publice@aerotim.ro.

Data şi ora limită de depunere a ofertelor este 22.11.2023, ora 10:00 la sediul aeroportului, Biroul Registratură.

Informaţii şi clarificări privind documentaţia de atribuire şi desfăşurarea licitaţiei se pot obţine printr-o solicitare scrisă transmisă la adresa de e-mail office@aerotim.ro sau licitatii.publice@aerotim.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.