work and travelTinerii care urmează cursurile unei instituţii de învăţământ superior şi vor un job într-o regiune a lumii pe care îşi doresc să o viziteze au ocazia să-l găsească la prima ediţie a Târgului Work and Travel Fair, găzduit de Iulius Mall Timişoara, în week-end. Evenimentul se desfășoară în perioada 11 – 13 martie 2016, la demisol, în zona Octogon.

La târg participă cele mai importante 5 companii de profil, iar locurile de muncă oferite peste hotare, pentru perioada verii, sunt diverse: asistenți de vânzări, recepționeri, barmani, casieri, salvamari și altele. Domeniile principale în care cei care aplică pentru un astfel de job își vor putea desfășura activitatea cuprind parcuri de distracții, magazine, hoteluri, birouri și stațiuni turistice din Statele Unite ale Americii, Europa și Australia.

Studenții au ocazia, astfel, să descopere cultura altor popoare, să viziteze orașele pe care doresc să le cunoască, să călătorească în locuri deosebite, dar și să-și consolideze cunoștințele, prin înțelegerea culturii de business și prin experiența la locul de muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.