Doi cicliști ai clubului Velocitas au obținut titluri de campioni naționali în competițiile desfășurate în sfârșitul de săptămână ce tocmai s-a încheiat. Samuel Țibu și Jozsef-Attila Malnasi au demonstrat, încă o dată, nivelul lor excepțional de performanță în ciclismul românesc.

Samuel Țibu a reprezentat clubul timișorean la Campionatul Național de Pistă, care a avut loc în perioada 25-29 septembrie pe velodromul din Plodviv, Bulgaria. În categoria Master, Samuel a excelat și a adus acasă rezultate de top: locul întâi la Proba Omnium, locul doi la proba de sprint 200 de metri și la proba de Time Trial 500 de metri, precum și locul trei la proba de urmărire individuală. Performanța sa remarcabilă demonstrează angajamentul și talentul de excepție pe care îl are.

Jozsef-Attila Malnasi a continuat să ne uimească în ciclismul de cross- country, spun cei de la Velocitas. La Campionatul Național de Cross-Country Marathon desfășurat la Blăjel în județul Sibiu, sâmbătă 30 septembrie, el a obținut al doilea titlu consecutiv de campion național la categoria Elite. Jozsef-Attila Malnasi a demonstrat încă o dată calitatea sa de lider și puterea sa de a se menține în fruntea competiției.

Alți cicliști ai clubului Velocitas pe podium la Băjel

Paul Muntean – locul trei la categoria Amatori Masculin
Singer Patrick – locul șapte la categoria Amatori Masculin
Roberto Micșa – locul trei la categoria Master 1
Gergo Kovacs – locul cinci la categoria Master 1
Jura Mihai – locul cinci la categoria Master 1
Buriac Radu – locul șapte la categoria Master 2

În competiția pe traseul mediu de 34 km, cicliștii Velocitas au continuat să impresioneze:

Giulia Pârvu – locul întâi la categoria Feminin 15-29 ani
Robert Laki – locul trei la categoria Masculin 15-16 ani
Singer Fabian – locul șase la categoria Masculin 15-16 ani
Amariei Dani – locul doisprezece la categoria Masculin 40-49 ani
Sorin Simu – locul doi la categoria Masculin 50+ ani

Nu în ultimul rând, duminică, 1 octombrie, cicliștii Velocitas au participat cu succes la competiția de mountain bike Brașov Bike Race. Eduard Kubat a ocupat locul întâi, iar Jozsef-Attila Malnasi a ocupat onorabilul loc trei pe podium. Performanțele lor în competiții diversificate arată cât de talentată și dedicată este echipa noastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.