Zi mare pentru organizația PSD Timiș, care și-a ales azi noua structură de conducere. La eveniment au participat mai multi ministri ai Guvernului României (Sorin Grindeanu, Alexandru Rafila) cât și președintele PSD și premierul României, Marcel Ciolacu. Prezența acestora la Timișoara este se datorează importanței și „greutății” celor doi oameni din funtea organizației locale, Alfred Simonis, ajuns al treilea om din conducerea României, după Klaus Iohannis și Nicolae Ciucă și a lui Sorin Grindeanu, probabil cel mai important ministru al Guvernului Ciolacu, acesta gestionând ministerul cu cel mai mare buget, cel al Transporturilor, de aproape doi ani de zile. Desigur, în CV-ul lui Sorin Grindeanu mai stă și o funcție de prim-ministru al României în 2017.

Timișoreanul cu cea mai mare funcție din România, președinte al Camere Deputațilori, Alfred Simonis, a fost ales pentru un nou mandat în funcția de președinte al PSD Timiș. Acesta mărturisește într-o postare pe Facebook că i-a întâmpinat pe oaspeții de azi de la Conferința de alegeri cu următoarele versuri din Tudor Gheorghe:

„Primește-i Doamne-n casa ta
Pe cei ce vin din Timișoara
Ei sunt ofranda cea mai grea
Pe care ți-o trimite țara”

PSD trebuie să câștige județul Timiș la următoarele alegeri

În noul mandat de președinte al organizației județene a PSD, Alfred Simonis își propune să câștige alegerile la nivel local și județean cu partidul pe care îl conduce. Asta în situația în care azi nici PSD Timiș și nici PSD Timișoara nu și-au ales candidatul cu care vor ataca funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș respectiv de primar al Timișoarei.

„Un nou mandat în fruntea organizației, noi provocări pentru mine și colegii mei, cărora le mulțumesc pentru votul de azi. Ne-am înhămat la o muncă grea a cărei rezultat trebuie sa fie unul singur: în 2024 câștigăm împreună alegerile în Timiș” încheie Alfred Simonis.

„Mulțumesc mult PSD Timiș! Sunteți o echipă minunată! Felicitări Alfred Simonis ! Astăzi am văzut forța, energia și spiritul organizației pe care ai construit-o aici alături de colegii tăi!” notează Marcel Ciolacu, premierul României pe Facebook.

Echipa de conducere a PSD Timiș

Alături de Alfred Simonis, a fost aleasă și noua structură de conducere a social-democraților la nivel de județ. Au fost aleși doi prim-vicepreședinți (Adrian Cionca și Eugen Dogaru) și un secretar general, în persoana senatorului Sebastian Răducanu.

Vicepresedintii PSD Timis aleși azi sunt: Cristian Anton, Sabin Bociu, Călin Dobra, Rovena Violeta Maria Murari Dobrean, Cornel Dumitraș, Bianca Gavriliță, Sorin Gabriel Ionescu, Andra Lăpădat, Ioan Mateescu, Marcel Muia, Radu Adrian Pau, Teodor Pavel, Gabriela Popovici, Mihai Ritivoiu, Flavius Roșu, Raimond Rusu, Ovidiu Nicolae Ștefănescu, Gheorghe Marius Stoian, Cătălin Tiuch, Luminița Țundrea și Stoian Vasiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.