La solicitarea Societății de Drumuri Municipale, Comisia de Circulație a aprobat închiderea circulației rutiere pe mai multe străzi și intersecții de străzi, în perioada 3.10.2023 (ora 07:00) – 7.10.2023 (ora 19:00).

Astfel, vor fi închise circulației rutiere următoarele străzi: Diaconu Coresi, la intersecția cu strada Cosminului, Memorandului, la intersecția cu strada Sorinel Leia și Cosminului, pe tronsonul cuprins între bulevardul Liviu Rebreanu și strada Cozia.

Închiderea traficului rutier în zona menționată este necesară pentru efectuarea în siguranță și cu celeritate a lucrărilor de realizare a trecerilor de pietoni supraînălțate din proiectul de amenajare infrastructură VELO, ce va lega bulevardul Liviu Rebreanu, de strada Cosminului și bulevardul Vasile Pârvan (UVT).

Recomandăm șoferilor să folosească rute alternative pe perioada șantierului.

2 COMENTARII

  1. Dorim și la noi în zonă strada polona fosta fabrică de zahăr la Trecerea de pietoni dorim unde sunt semafoarele să se pună în aplicare și să se facă la trecerea de pietonii supraînălțate că șoferii să nu mai vină cu viteză pe trecerea de pietoni dorim să luați măsuri cu acele atribuții .

  2. 🛑De geaba au pus🚦 semafoare la trecerea🚦 de pietonii 🛑că tot merg șoferii cu viteză mare 🚍🚘🚖🚕 dorim să urgentati cât mai Urgent posibil să luați măsuri și să puneți în aplicare pe strada Polona fosta fabrică de zahăr pentru realizarea trecerilor de pietoni supraînălțate că șoferii să nu mai circulă în viteză mare 🚦🚖🚘🛑 cât mai Urgent Posibil

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.