Deputatul de Timiș Alfred Simonis a fost ales ieri, pentru încă un mandat, drept președinte al Camerei Deputaților din Parlamentul României. Funcția de președinte al Camerei Deputaților din Parlamentul României îl face pe Alfred Simonis al treilea om în stat, după președinteșe României și șeful Senatului. În caz de incapacitate a servirii funcției de președinte al României, din partea lui Klaus Iohannis, respectiv Nicolae Ciucă, Simonis devine temporar președinte al țării.

„Le mulțumesc colegilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o astăzi, fiind ales din nou președinte al Camerei Deputaților pentru următoarea sesiune parlamentară. Urmează o perioadă intensă, cu multe legi care trebuie adoptate sau revizuite, acte normative care să impacteze rapid și pozitiv viața românilor.

Provocarea este mare, dar am convingerea că vom găsi căi de comunicare comune atât în coaliție cât și cu opoziția pentru rezultatele pe care le așteaptă cei ce ne-au trimis în Parlament. Pentru județul Timiș, alături de colegii mei deputați și senatori, vom intensifica munca pentru ca investițiile aflate în derulare să fie duse la bun sfârșit și să găsim surse de finanțare pentru alte proiecte necesare timișorenilor și timișenilor.” spune deputatul PSD de Timiș, Alfred Simonis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.